O nama

• Dizalice ručne, električne i hidraulične, tekstilne trake, oprema za merenje i podizanje tereta – hvataljke, viljuškari i ostala oprema za manipulaciju teretima koje proizvodi nemačka firma Yale Industrial Products GmbH prisutni su dugo godina na tržištima širom sveta pa i na prostoru bivše Jugoslavije.

Agencija Hoisting CONSULTING se bavi konsaltingom i inženjeringom u oblasti dizalica i dizalične opreme. Svoje poverenje su nam ukazale mnoge velike firme u Srbiji i van nje. Deo njih predstavili smo u našoj referent listi.

• Sve informacije o proizvodnom programu firme Columbus McKinnon Industrial Products GmbH (Yale Industrial Products GmbH) možete pronaći na našoj web prezentaciji ili nam se obratiti putem e-maila.

OBAVEŠTENJE

Promena imena firme

Želimo da Vas obavestimo da je od 01. Aprila 2011. Godine firma " Yale Industrial Products GmbH " promenila ime u " Columbus McKinnon Industrial Products GmbH ".

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezana za proizvodni program materijala za podizanje i manipulaciju proizvodima brendiranih firmi Yale, Columbus McKinnon i PFAFF.

U isto vreme, naša kompanija partner PFAFF – silberblau Heberzeugfabrik GmbH, će promeniti ime u Columbus McKinnon Enginnered Products GmbH. Obe kompanije pripadaju međunarodnoj mreži Columbus McKinnon Corporation, jednoj od vodećih svetskih proizvođača materijala za podizanje i manipulaciju proizvodima. Promenom imena naše kompanije naša pripadnost se sada takođe odražava mnogo šire.

YALE

Kontaktirajte nas

Miro Nikolić
stručni savetnik za Yale
i CMCO proizvode

Tel/Fax: +381 (0) 11 6691 661
Mobilni: +381 (0) 63 314 607

Yale - Dizalična oprema

Dizalica sa izuzetno dugim radnim vekom.
Kućište i poklopac kućišta napravljeni su od kvalitetnog kovanog sivog liva što ojačava konstrukciju.
Lako održavanje i popravka sa praktično neograničenim mogućnostima.

Yale - Konzole i portali

Sa profesionalnim Yale sistemima dizalica , nudimo Vam u kombinaciji sa našom dizališnom opremon i Tigrip sponama i hvataljkama

TIGRIP - Oprema za merenje i podizanje tereta

Oprema za merenje i podizanje tereta, hvataljke za limove, hvataljke za profile, oprema za merenje - DINAMOMETRI

Yale - Hidraulične dizalice i alati, radioničke prese

Dvostruko delovanje sa hidrauličnim povratkom, od 260 do 1100 tona.

O nama

• Dizalice ručne, električne i hidraulične, tekstilne trake, oprema za merenje i podizanje tereta – hvataljke, viljuškari i ostala...

Kontakt

Kraljice Natalije 18 / 1
Tel/Fax: +381 (0) 11 6691 661
Mobilni: +381 (0) 63 314 607
office@hoistingconsulting.com